loading

Tilmelding til Zanzibar Højskole


Det er vigtigt at selve pasfotoet er et vellignende billede. Billedet skal været taget forfra og kan både være i farve eller sort/hvid. Se billedet som eksempel på et godkendt billede.

Zanzibar Højskolen anbefaler Gouda Rejseforsikring og at man tegner alle forsikringer samt tilvalg således man er bedst muligt dækket:

  • Rejseforsikring:
    dækker et lægebesøg, men også hvis du skal indlægges på hospitalet. Gouda har en 24 timers lægevagt med dansketalende læger og sygeplejersker. Her kan du også købe bagage- og udvidet ulykkesforsikring som tilvalg.
  • Afbestillingsforsikring:
    dækker blandt andet, hvis du som studerende skal til reeksamination på baggrund af en ikke består eksamen eller afbud pga. akut sygdom. Hvis din bolig bliver udsat for indbrud eller brand, hvis der opstår alvorlig sygdom eller dødsfald i din nærmeste familie og meget andet.
  • Betingelser:
    Vi anbefaler kraftigt at du læser betingelserne for dine valgte forsikringer og har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til Goudas kundeservice på tlf: 88 20 88 20

For at sikre at du kommer under Gouda-Zanzibar gruppen og dermed få den bedst mulige service, er det VIGTIGT at du bruger dette link til bestilling: "Gouda Rejseforsikring - Gouda-Zanzibar"